AUTO SERVIS

Qe prej vitit 2000 ofrojme servis te kualifikuar per automjete te te gjithe llojeve, duke ju ofruar zgjidhje te cdo problemi qe keni me makinen tuaj. Stafi ju sherben ne menyre korrekte, profesionale dhe ne kohe te shpejte.

KARROTREC

Ofrojme Sherbim Karrotreci 24 ore non-stop brenda dhe jashte Shqiperiese. Ofrojme sherbim te shpejte dhe kujdes maksimal ne cdo sherbim qe ofrojme.

MAKINA ME QERA

Ofrojme Makina me qera me cmime te arsyeshme per te gjithe ju. Makina ne gjendje shume komode pune te cilat ofrojne udhetim te sigurte dhe te rehatshem.
0 +
Vite ne Treg
0 +
Sherbime te Kryera
0 +
Staf Punonjesish