KARROTREC
ARSA

ASISTENCE RRUGORE
24 ORE

AUTO SERVIS
ARSA
Since 2000
MAKINA ME QERA

MAKINA ME QERA
ME CMIME TE ARSYESHME

5/5

Sherbim Karrotreci

24 ore

Non-Stop

Karrotrec

Punojmë me mjete të tonazheve të ndryshme ne cfarëdo llojë terreni non-stop 24 ore, kudo ku ju ndodheni.

Auto Servis

Operojmë në treg prej më shumeë se 20 vite duke ofruar profesionalizëm dhe korrektësi gjatë punës.

Makina me Qera

Ofrojme Makina me qera me cmime te arsyeshme per te gjithe ju. Makina ne gjendje shume komode pune te cilat ofrojne udhetim te sigurte dhe te rehatshem.

AUTO SERVIS

Qe Prej Vitit 2000
Ofrojme Sherbim te Kualifikuar per Makinen tuaj.

SHERBIME MOTORRIKE

SHERBIME XHENERIKE

TORNO

SALDIME

TUBA FRESIBEL

TE PERGJITHSHME